Tijd brengt raad en vergiffenis

Straks om 18 uur gaat de nieuwe week-aflevering van Tivoli Road online op de website. En als Spotify een beetje mee wil, in de loop van de avond ook dààr. Het is weer een vrij lange episode geworden, waarin we het verhaal uit de doeken doen van de exit van Ronny Van Gelder bij Mi Amigo Duisburg. Zelf vind ik het niet één van onze fraaiste belevenissen. Maar ja, voorbij is voorbij. En spijt komt altijd.. inderdaad: te laat.

In 2004 was Ronny te gast bij ons in Zondag Zondag, een goed beluisterd radioprogramma op Radio Forest in Hamme. Eén en ander hebben we toen met Ronny uitgeklaard. Het komt er op neer dat hij ons de pauselijke zegen gaf, vol van vergiffenis en zo. Fragmenten uit dat programma kan je horen in de aflevering van onze podcast.

En ter verdere kadering en duiding, zal ik hier een linkje zetten naar een vorige posting op mijn blog waarin ik het toen had over de bewuste Zondag Zondag van die week. En beter kan ik het nu, anno twintig roerige jaren later, eigenlijk niet zeggen. Lees zelf maar, matekes.

2 gedachten over “Tijd brengt raad en vergiffenis”

 1. Hoe een mens kan verlangen naar iets , vrijdag en dan weten we dat er een nieuwe podcast uitkomt van onze 2 heren, Marc en Ben.
  Daarnet een stukje gelezen over Ronny , het lijkt me ook iemand die veel radio watertjes heeft doorzwommen.
  Hoe durfde jullie tijdens zijn programma ‘s nachts , een ontslagbrief in zijn brievenbus gaan te droppen. (Shame on you both 🙂
  Ik was dan toch aan het lezen en ben iets tegengekomen dat ik niet wist , dat is eigenlijk nogal wat als ik door Ben zijn blog aan het surfen ben.

  De grens van het geduld

  Like

 2. Altijd verbazend om te horen hoe het er achter de schermen aan toe ging.
  Zoals hier met het geval van Ronny Van Gelder..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: