Wat trekt je aan?

Wat trekt je aan in het Tivoli Park?

Dat was de vraag die we stelden aan Frans, toen we hem vanmorgen tegen kwamen tijdens de opnames van onze podcast.
Wat me aantrekt? Hier in het park? vroeg Frans.
Ik knikte bevestigend, in de stille hoop dat we van dit filmpje een toeristische promotie-video konden maken, die we dan voor redelijk veel flappen zouden kunnen verkopen aan Stad Mechelen. Wie rijk wil worden, moet immers ergens klein en bescheiden beginnen nietwaar.

Vervolgens knalde de genaamde Frans onze hoop in diggelen met zijn antwoord.
Eigenlijk niet zo heel veel, ’t is meer voor mijn hond.
Nee, een echte commerciële promotie-video zouden we hier niet uit kunnen halen, vrees ik.

Frans De Schauwer met Lucky

Gelukkig maakte Frans het min of meer goed, door toch een beetje te stoefen over de podcast. Eventuele luisteraars die ons eens willen ontmoeten tijdens onze wekelijkse wandeling in het Tivoli Park, ze zijn welkom. Maar liefst enigszins commercieel mee-denken met ons, zodat we Stad Mechelen alsnog kunnen plezieren met een enthousiaste promotie-video voor Tivoli Park.

www.tivoliroad.be

4 gedachten over “Wat trekt je aan?”

 1. Spijtig dat het voor mij zover is , zou anders graag eens afkomen, heb jullie ooit wel eens gezien heel veel jaren geleden in Wieze. Toch blijven jullie beide nog steeds onze helden , en helden die wil je toch ooit wel eens ontmoeten, wie weet als Stad Mechelen niet genoeg flappen betaald , jullie misschien kunnen overwegen om hier in het Kluisbos te Kluisbergen jullie podcasts te maken 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben een beetje jaloers op Frans ,ik wil jullie ook wel eens tegenkomen in Tivoi park .De rit naar Mechelen schrikt mij niet af en op een of andere dag ben ik er .
  Geniet nog van jullie wandelingen en wie weet

  Geliked door 1 persoon

 3. Mij zal je waarschijnlijk niet meer zien in Mechelen. Ben daar onlangs voor de eerste maal geweest. Toevallig verboden straat ingereden (dank zij mijn gps) en direct stond ik op de foto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: